Pracę magisterska pisałam na temat: „Wydarzenia i aktywności gastronomiczne, jako potencjalne elementy turystyki kulinarnej na przykładzie Łodzi”.
Aktualne badania oscylują w temacie - gastronomii, produktów gastronomicznych w turystyce i geografii hotelarstwa.
W ramach rozprawy doktorskiej, badam znaczenie usług gastronomicznych w hotelu.
W ramach rozwoju wiedzy badawczej ukończyłam studia podyplomowe Food Studies.
W wolnym czasie czytam, podróżuje i poznaję świat z Rodziną.
od 2017 roku jestem doktorantką i asystentką na Wydziale Nauk o Geograficznych
Obroniłam pracę magisterską na temat: „Wydarzenia i aktywności gastronomiczne, jako potencjalne elementy turystyki kulinarnej na przykładzie Łodzi”.
Ukończyłam studia podyplomowe Food Studies w SWPS Uniwersytet Humanistycznospołeczy
Aktualne badania oscylują w temacie produktów gastronomicznych w turystyce, gastronomii hotelowej, turystyki konferencyjnej i samego hotelarstwa.
W ramach rozprawy doktorskiej, badam rolę gastronomii w hotelach w Polsce.
Staram się twórczo podchodzić do zajęć dydaktycznych
DYŻURY CYKLICZNE
WTOREK
11:00 - 12:00
Kopcińskiego 31 pokój: 210 90-142 Łódź
ul. Narutowicza 68, 90-136 Łódź
NIP: 724 000 32 43
KONTAKT